You are here

Cath Luyten en Frank Raes uit elkaar

04/12/2018 06:40-

Wat is daar gebeurd?

Straf nieuws in Het Laatste Nieuws, de krant kwam maandag aan de weet dat Cath Luyten (41) en Frank Raes (64) niet langer getrouwd zijn! De twee hebben besloten in alle vriendschap uit elkaar te gaan. Wat is daar gebeurd?
Amper vier maanden geleden was Cath nog vol lof over haar Frank tijdens interviews. Hij was de man van haar leven en de kritiek die het koppel kreeg omwille van hun grote leeftijdsverschil was zij ondertussen al meer dan beu. “Na veertien jaar huwelijk hebben Frank en Cath in onderling overleg en volle vriendschap beslist elk hun eigen weg te gaan”, klinkt het bij de persdienst van de VRT waarvoor beiden werken. “Frank en Cath benadrukken dat ze hun zoon Bill samen met alle liefde en de beste zorg zullen omringen. Frank en Cath beklemtonen tevens dat ze de breuk in alle intimiteit willen verwerken”, gaat de mededeling verder.

Het grote leeftijdsverschil was de bron van heel wat kritiek bij mensen die in 2003 lucht kregen van de relatie van Cath en Frank. Beiden leerden elkaar kennen aan de koffieautomaat bij de openbare omroep. Frank was toen al sportjournalist, Cath werkte op dat moment voor het showbizzprogramma De Rode Loper. Cath en Frank gingen er volledig voor en trouwden. Al in 2004 trouwde het koppel en dat huwelijk zou in 2008 bezegeld worden met de geboorte van hun zoon Bill, hun enige kind trouwens.

Meer nieuws over:

Frank Raes, Cath Luyten

Gerelateerde foto's:

Mia's - editie 2012

Cath Luyten - Lint - 08/12/2012

Gerelateerde bio's: