.
Cath Luyten
zondag 19 juni 2022

Cath Luyten: “Dat heeft me over de streep getrokken”

Ze kreeg nog een tweede zoon

Toen Cath Luyten nog samen was met haar ondertussen ex-partner Frank Raes waren ze het er over eens dat er geen tweede kind meer zou komen. Ze hadden samen één zoon Bill en daarmee was hun geluk compleet.

Maar daar kwam toch verandering in toen Cath en Frank uit elkaar gingen en Cath Eshref leerde kennen, haar nieuwe partner. Hij had nog geen kinderen, en wou er wel graag, maar de beslissing lag volledig bij Cath.

“Hij heeft wel van in het begin gezegd: ‘Als jij het niet meer ziet zitten, hebben we het er zelfs niet over’. Maar gaandeweg zag ik hoe goed hij met kinderen is en dat heeft me over de streep getrokken. Gelukkig maar nu, nu ik Esh als papa bezig zie. Zo schoon om te zien! Ik heb echt chance met de papa’s van mijn kinderen”, straalt Cath in Dag Allemaal.

Soms twijfelt Cath nog wel eens of ze niet te vroeg voor kinderen is gegaan toen ze nog met Frank samen was. Frank wou nog graag met zijn zoon kunnen voetballen en dat heeft haar toch wat over de streep getrokken.

“Hoe dank ook, zodra je zwanger bent, neemt iets in je lijf en je hoofd het over, waardoor je er wel klaar voor bent. Ook al heb je vooraf nog zo getwijfeld of je je vrijheid wel wil opgeven voor nog een kind.”

Download onze app voor iOS of Android

Bio van Cath Luyten

Meer Over:

Cath Luyten