.
Carry Goossens
zaterdag 5 augustus 2023

Carry Goossens: “Ze vindt het gelukkig niet erg” 

Ze begrijpt haar man 

Het lijkt wel alsof onze oudere generatie zangers, acteurs, presentators wel eens vergeten wordt. Toch zijn velen onder hen nog altijd actief in hun job. Net zoals Carry Goossens. Hij is 70 en staat nog altijd graag op de planken.

“We leven nu eenmaal in een maatschappij met een focus op jongeren. Alles moet fris en fruitig zijn. Dit snap ik niet goed, aangezien de vergrijzing alleen maar toeneemt. Ik ben opgegroeid met ‘The Beatles’ en ‘Rolling Stones’, maar op Radio 2 hoor je nu vooral Metejoor, Pommelien Thijs en Camille. Zodra je als kijker of luisteraar een 65-plusser bent, krijgt dat een negatieve connotatie”, klinkt het bij Carry in Tv Familie.

Voor Carry is het heel simpel: ouder worden is geen ziekte. En het is jammer dat je genegeerd wordt door de bazen van radio en televisie.

“Gelukkig vindt mijn vrouw het niet erg dat ik nog een workaholic ben. Chris weet dat ik ervan geniet om na een zware productie een week thuis te zijn, bij te slapen en uit te rusten. Maar dat het twee weken later alweer kriebelt om uit te vliegen.”