.
Carry Goossens
vrijdag 26 april 2024

Carry Goossens over collega: “Ik spreek me daar niet over uit”

Ze houdt haar privéleven uit de spotlights

In ‘Groeien & Bloeien’ steelt Goele Derick in haar rol als Annemie soms wel eens de show. Maar bekend en onbekend Vlaanderen moet ook toegeven dat ze eigenlijk heel weinig weten over de actrice. Ze geeft nooit interviews en haar privéleven heeft ze al jarenlang uit de schijnwerpers weten te houden.

Nochtans is Goele een veelgevraagde actrice in Vlaanderen en heeft ze al heel wat mooie rollen mogen spelen. Zo kan u haar ook misschien nog kennen als mevrouw Sneyers in ‘Professor T’.

Daar was ze de secretaresse van decaan Walter De Paepe. Die rol werd gespeeld door Carry Goossens. Hij heeft het in Dag Allemaal over de actrice.

“Dat was de enige keer dat we hebben samengewerkt, maar ik herinner het mij als een bijzonder fijne ervaring. Dat de rol dicht bij die in 'Groeien & Bloeien' staat? Daar spreek ik me niet over uit, ik zag enkel de trailers van die reeks. Maar ik kon het dus drie seizoenen lang best goed vinden met Goele. Het is iemand met wie je goed kan overleggen hoe je een scène 't best kan brengen. Ze heeft er een goeie feeling voor.”

Bio van Carry Goossens en Goele Derick