.
News Image

Carry Goossens openhartig over zijn weemoedig karakter

“Ik was heel eenzaam in m’n hoofd.”


Carry Goossens gaf zich helemaal bloot bij Christel Van Dyck in De Rotonde op Radio 2. We kennen de acteur vooral van zijn komische rollen, maar in het dagelijkse leven is Carry Goossens niet de vrolijke man die hij vaak speelt op televisie. “Af en toe neemt de weemoed het over,” klinkt het openhartig bij Carry Goossens.



Carry Goossens geeft ook toe dat hij nog erg jong was toen hij al volop piekerde over de dingen des levens. Zijn ouders waren hardwerkende mensen, maar daarom ook vaak afwezig en dat liet zijn sporen na bij de kleine Carry. “Als kind was ik heel eenzaam in mijn hoofd,” geeft Carry toe. De acteur beseft dat hij toen al een denker was, een piekeraar ook.



Ondertussen heeft Carry Goossens echter het geluk gevonden. Met ouder worden kwam dat geluk als vanzelf. “Sinds mijn 50ste ben ik elke dag gelukkig opgestaan,” eindigt Carry Goossens met een positieve nooit. En dat heeft hij allemaal te danken aan de liefde voor zijn huidige vrouw en de liefde voor de paardensport. Naast zijn passie voor het acteren, zijn dat de twee elementen die voor de ommekeer zorgden.