.
Carry Goossens
woensdag 6 april 2022

Carry Goossens is Kapitein Zeppos: “De keuze was snel gemaakt”

De bekende kapitein is terug

Kapitein Zeppos is terug. Na jarenlang een televisiereeks te zijn geweest is hij nu terug in filmvorm. Sinds kort kan je in de bioscoop gaan kijken naar ‘Zeppos’. De hoofdrol wordt gespeeld door niemand minder dan Carry Goossens. Hij heeft het momenteel bijzonder druk met de opnamen van de ‘Zonen van Van As’-film. Maar het maakt hem allemaal heel gelukkig.

“Sinds mijn 50ste ben ik echt heel gelukkig. Daarvoor heb ik een hele strijd geleverd tegen mezelf en de buitenwereld. Maar gaandeweg is alles in de juiste plooi gevallen. In elk geval:; ik zou niks willen overdoen, want je leert vooral uit de slechte ervaringen”, reageert hij in Dag Allemaal.

De afgelopen jaren mogen voor Carry dan nog zo mooi zijn geweest, het is niet altijd zo simpel geweest. “Ik was enig kind van ouders die een ongelukkig huwelijk hadden. Daardoor was ik geen goeie student. Ik tekende wel graag en ben dan reclametekenaar geworden. Ik kwam toen in het amateurtoneel terecht en een nieuwe wereld ging toen voor mij open. Toen heb ik snel de keuze gemaakt dat ik gewoon graag professioneel acteur wilde worden.”