.
Carry Goossens
zondag 1 januari 2023

Carry Goossens had volgens zijn vader de handen van een vroedvrouw

Geen begrip voor overspel

De relatie tussen Carry en zijn ouders verliep destijds zeer moeilijk. Zijn moeder overleed zeer jong en zijn vader had achteraf nog relaties met andere vrouwen die hij altijd zeer formeel aan Carry voorstelde.

“Ik hoorde van anderen dat hij ook wel trots was, maar hij had heel veel moeite om me dat persoonlijk te zeggen.”, zo vertelt Carry Goossens aan Primo.

Door het feit dat hij vroeger tekenaar was, had Carry ook nogal fijne handen. Die van een tekenaar uiteraard en ook daar had zijn vader altijd commentaar op.

“Ach, jij met je accoucheuse-handen’, klonk het dan. Hij vond dat ik de handen had van een vroedvrouw. Altijd maar verwijten”, zo verneemt Primo van Carry Goossens.

Zijn vader reed ook al eens een scheve schaats en ook dat kon Carry niet begrijpen. “Als je met iemand samen bent en je ziet die persoon graag, doe je dat gewoon niet”, aldus Carry. Hij heeft seksueel contact nooit kunnen scheiden van liefde maar heeft begrip als andere koppels dat wel kunnen. Volgens hem is het dan geen bedrog meer maar een levensfilosofie.

Bio van Carry Goossens