.
Carry Goossens
zaterdag 2 april 2022

Carry Goossens doet niet mee aan skypen

Hij is niet zo modern als vele andere mensen

Carry Goossens, vooral bekend van zijn rol in F.C De Kampioenen, kruipt in de huid van Kapitein Zeppos. Hij was erg verrast dat hij de rol kreeg, maar hij heeft eigenlijk meer gelijkenissen met de kapitein dan hij oorspronkelijk dacht.

Kapitein Zeppos is een man die niet mee is met de digitale revolutie maar Carry is zelf ook niet mee. Hij is een digibeet, en overleeft met een openklapbare Nokia. Het verschil tussen digitale mensen en digibeten merkte hij voor het eerst op tijdens de film van De Kampioenen vertelt hij aan GVA Weekend. “Ik zat ’s avonds rustig aan tafel met een drankje in mijn hand, terwijl al mijn collega’s naarstig op zoek waren naar bereik.”

Zelfs toen corona doorbrak gebruikte hij geen Skype. “Ik zou het zelfs niet kunnen, want ik heb geen cameraatje op mijn scherm”, lacht Carry. Hij deed in coronatijden dus nog steeds aan persoonlijke gesprekken zonder digitaal scherm ertussen. “Ik geloof heilig in het ritueel van samen aan tafel zitten”, besluit Carry Goossens in Gazet Van Antwerpen.