.
Caroline Maes
donderdag 15 september 2022

Caroline Maes: “Ze zijn gelukkig rustig gebleven”

Ze moesten het aan de kinderen vertellen

Caroline Maes straalt weer als nooit tevoren. Twee jaar geleden ging ze uit elkaar met haar man Peter, met wie ze 23 jaar samen was, en een half jaar later vond ze opnieuw liefdesgeluk bij Kim, een goede vriend en haar baas bij VTM.

Sinds kort woont het koppel ook samen, want Caroline is bij Kim ingetrokken. “Hij heeft het huis na zijn scheiding overgenomen, terwijl ik na mijn breuk naar een loft ben verhuisd. Ik wilde absoluut eens alleen wonen. Ik had dat nog nooit gedaan en wilde aan mezelf bewijzen dat ik dat kon”, lacht Caroline in Story.

Er wordt wel eens gezegd dat je mekaars kleine kantjes pas ontdekt als je gaat samenwonen. Maar daar ondervindt Caroline weinig van.

“Dat samenwonen gaat allemaal heel vlot. Caroline en ik spelen goed op mekaar in zonder te veel woorden. Als de ene de vuilniszakken niet buiten zet, dan doet de andere dat. En als er toch ergernissen zijn, worden die meteen uitgesproken. Kim deed dat sowieso al, ik heb dat moeten leren”, zegt het koppel.

Maar natuurlijk moest het heugelijk nieuws ook verteld worden aan de kinderen van het koppel. “Wij hebben dat vrij snel gedaan. Ze zijn allemaal heel rustig gebleven en hebben het ook geaccepteerd. Het was wel een voordeel dat Robin, de dochter van Kim, mijn zonen al kende.”

Bio van Caroline Maes

Meer Over:

Caroline Maes