.
Caroline Maes
vrijdag 13 november 2020

Caroline Maes over haar toekomst bij Familie: “misschien word ik morgen aan de deur gezet”

Niemand is zeker van werkzekerheid bij Familie.


Caroline Maes onthult in Story hoe ze haar toekomst bij Familie ziet. We kennen haar als Mieke Van den Bossche, maar de laatste tijd is het stiller rond Mieke. Maakt dat de 44-jarige actrice ongerust?

“Verhaallijnen komen in golven, hè. Vroeger had ik het daar moeilijker mee, nu vind ik het niet erg om eventjes ten dienste te staan van een ander personage”, vertelt Caroline in Story.

Van sleur is er alvast nog geen sprake, klinkt het bij de actrice. “Het blijft boeiend. We hebben al zoveel verschuivingen gehad qua directie en manier van opnemen, wissels van cast… Je moet de hele tijd alert blijven. Een soap is sowieso zwaar, h et moet allemaal snel gaan. Als je niet flexibel bent, kan je niet meedraaien.”

Waar veel van haar collega’s een uitlaatklep zoeken in nevenprojecten, is dat bij Caroline Maes niet het geval: “Ik wil best eens op een andere set staan, maar dan moet het mijn leven verrijken. En als het mijn dagelijks gezinsleven in de war brengt, denk ik: is dat het wel waard?” geeft de actrice openlijk toe in Story.

Caroline Maes geeft ook toe dat het in deze coronatijden extra fijn is om een vast contract te hebben. “Maar voor hetzelfde geld word ik morgen aan de deur gezet omdat de makers willen verjongen.”

Bio van Caroline Maes

Meer Over:

Caroline Maes Familie