.
Caroline Maes in Familie - aflevering 6975
zaterdag 10 september 2022

Caroline Maes opnieuw verliefd: “We hebben er lang tegen gevochten”

Ze wilden er niet aan toegeven

Caroline Maes is terug gelukkig in de liefde. Althans dat is ze al 1,5 jaar. Een half jaar na de scheiding met haar man Peter werd ze verliefd op Kim, een goede vriend van haar. En hoewel ze voelden dat er een klik was, hebben ze nog lang tegen die gevoelens gevochten.

“We vonden het een beetje raar, we waren vrienden, hé. En we zaten ook allebei middenin een scheiding. Is dit wel juist? Is het een vlucht? Een rebound? De breuk was nog maar een halfjaar oud. Maar al snel werd duidelijk: dit is geen bevlieging, dit is serieus”, klinkt het bij het koppel in Story.

Vechten tegen je gevoelens en dan toch besluiten om een koppel te worden, dat moet wel heel bijzonder zijn tussen het koppel.

“We kunnen goed praten met mekaar, maar ook luisteren. We denken en reageren vaak hetzelfde. Ook zijn we beiden heel zorgzaal, niet alleen voor onze partner, maar ook voor anderen? En we genieten allebei graag van het leven”, zegt Kim enthousiast.

Het lijkt wel alsof Maes haar mannelijke evenbeeld heeft gevonden en daar is ze nog vaak verwonderd over. “Ik vind het soms wat beangstigend hoe hard we op mekaar lijken, want vaak zeggen ze dat je tegenpolen moet zijn om mekaar aan te vullen.”

Bio van Caroline Maes

Meer Over:

Caroline Maes