.
Caroline Maes in Familie
zaterdag 1 oktober 2022

Caroline Maes mist haar kinderen: “Een goede les in loslaten”

Ze wonen niet bij haar in

Wanneer jij en je partner uit elkaar gaan en er zijn kinderen in het spel, dan is het een hele opgave om dat ook aan je kinderen te vertellen. Ook voor Caroline Maes en haar ex-partner Peter was het een moeilijke opgave om hun kinderen op de hoogte te brengen van de scheiding.

“Daan zei zelfs dat we niet mochten scheiden. Hij was droevig, maar dat is ook snel weer overgegaan. Ik voel me zeker niet schuldig tegenover hen. Ze hebben nu terug een gelukkige mama die veel lacht. Kim en ik zijn precies twee verliefde pubers”, lacht Maes in Story.

De kinderen van Caroline begrepen uiteindelijk de beslissing van hun ouders en hebben de scheiding ondertussen een plek kunnen geven. Carolines grootste schrik was om haar kinderen minder te zien, maar het valt ondertussen redelijk mee.

“Ik was altijd bij hen, als een kip met kuikentjes, zelfs toen ze ouder werden. Ik wist altijd alles en plots is dat niet meer het geval. Dat was voor mij moeilijk, maar tegelijkertijd ook weer een goede les in loslaten.”

Caroline ziet haar kinderen nog altijd graag en ze mist ze als ze niet bij haar zijn. Maar dat de liefde er nog altijd is, dat is wat telt. “De twee oudsten verblijven vooral bij hun papa in Werchter. Daar zijn hun vrienden en Arthur is er chef-kok in een restaurant vlakbij. Maar soms staan ze ineens aan de deur of bellen ze me op of ze kunnen komen slapen of eten. Uiteraard zijn ze hier altijd welkom.”

Bio van Caroline Maes

Meer Over:

Caroline Maes