.
Caroline Maes in Familie - aflevering 7056
dinsdag 27 september 2022

Caroline Maes: “Hij heeft zich er niet zomaar bij neergelegd”

Zij maakte haar huwelijk gedaan

Wanneer je na 23 jaar moet vertellen dat je uit elkaar gaat met je partner, dan is dat voor je gehele omgeving even schrikken. Het overkwam Caroline Maes die aan haar omgeving moest vertellen dat zij en haar partner Peter niet langer samen zijn.

“Ik was zelf geschrokken dat ik eindelijk de moed had gevonden. Het was nodig, en nu is gebleken dat dat een goede zaak is geweest. Soms moet je moeilijke beslissingen durven te nemen om zuurstof aan jezelf maar ook aan je kinderen te geven. Als je de hele tijd discussieert is dat voor hen ook geen fijne omgeving”, klinkt het in Story.

Caroline en Peter hebben geprobeerd om hun relatie te redden, maar het lukte hen niet meer. Ze zijn blijven proberen, maar op een bepaald moment was het op.

“Ik heb dan besloten om een punt te zetten achter ons huwelijk en dat was heel moeilijk. Dat ging gepaard met veel slapeloze nachten en traantjes. Maar een jeugdvriendin stuurde me een heel mooi berichtje:’ Ik wens je heel veel moed toe. Dit soort beslissingen neem je niet zomaar na zoveel jaar.”

Maar ook voor Peter was het slikken en hij legde zich niet zomaar bij de beslissing neer. “Maar loslaten is het moeilijkste in het leven. Hij was vooral heel hard geschrokken.”

Bio van Caroline Maes

Meer Over:

Caroline Maes