.
Caroline Maes
vrijdag 11 augustus 2023

Caroline Maes geeft opvallende reactie op Instagram van collega

Verlaat hij de reeks?

De seizoensfinale van ‘Familie’ kende een bloedstollend einde voor acteur Yanni Bourguignon. Zijn personage Cédric werd levend begraven en dreigde ook nog eens te verdrinken. Of hij uit de penible situatie komt, is nog maar de vraag.

Voorbije weken deelde Yanni enkele leuke gezinsfoto’s waarbij ze zichtbaar genoten van een deugddoende vakantie. En daarbij viel Caroline Maes iets op.

“Je gaat toch niet stoppen met ‘Familie’ nu je een andere look hebt?’, schrijft ze bij de foto. En ook iemand anders hoopt dat Yanni niet gaat stoppen met ‘Familie’.

En inderdaad op de foto’s ziet Yanni er iets anders uit dan hoe we hem gewoon zijn in ‘Familie’. Zijn haren zijn wat blonder en hij heeft een snor en een baardje.

Dus het is nog maar de vraag of deze look alleen voor tijdens de vakantie is, of omdat het niet meer uitmaakt nu hij niet meer moet filmen voor ‘Familie’. Caroline reageert in elk geval dat haar reactie om te lachen was. Of Cédric de seizoensfinale overleeft, dat zie je binnen enkele weken op VTM.