.
Jean-Marie Pfaff, Carmen Pfaff
zondag 22 januari 2023

Carmen Pfaff: “Goed dat zij het doet, dan moeten wij dat niet”

Anne Pfaff neemt het op voor de familie

Of je als BV nu iets goed bedoelt of niet, sowieso kunnen ze zich altijd aan de nodige kritiek verwachten van al dan niet jaloerse mensen. Ook Jean-Marie Pfaff kreeg veel te verwerken na zijn promofilmpje voor de Belgische Tin-Unie.

Tin is bijzonder schaars aan het worden en we moeten er voorzichter mee omgaan. Materiaal waarin tin is verwerkt moeten we dan ook zo zorgvuldig mogelijk recycleren. Dat is de boodschap die Jean-Marie in het spotje probeert over te brengen.

Niet alleen Jean-Marie werd daarbij geviseerd, ook de hele familie Pfaff werd meteen aangevallen door kritiek op sociale media. En dat terwijl het grootste deel van de familie niks met het spotje te maken heeft.

De zus van Jean -Marie liet dit alles niet gebeuren en sprong in de bres voor Jean-Marie en zijn familie. Iedereen die commentaar had kreeg een venijnige sneer terug van Anne Pfaff.

Carmen Pfaff, de vrouw van Jean-Marie probeert er de humor van in te zien. “Wij zijn al blij dat ons Anne reageert op die commentaren, dan moeten wij dat niet doen”, lacht ze in Tv Familie. “En als ze in haar element is, zal ze het niet laten om die mensen op een ludieke manier van antwoord te voorzien.”

Bio van Carmen Pfaff en Jean-Marie Pfaff