.
De Pfaffs
maandag 6 december 2021

Carmen Pfaff deelt goed nieuws over Jean-Marie: “hij kan er weer tegenaan”

Dubbel feest ten huize Pfaff

Wanneer je binnenkijkt in de huizen in Vlaanderen zien we steeds meer en meer en vroeger en vroeger de kerstboom en kerstverlichting opduiken. Mensen hunkeren naar gezelligheid en proberen de sfeer en gezelligheid in hun huizen binnen te brengen.

Ook de gezelligste familie van Vlaanderen, de familie Pfaff hebben de kerstboom al in huis gehaald. Hij moet alleen nog versierd worden. “Het lukt me niet vanwege m’n rug. Ik ga dat binnenkort doen, samen met onze poetshulp”, zegt Carmen Pfaff in Tv Familie.

Sinds de gezondheid van Carmen achteruit gaat heeft de vrouw van Jean-Marie moeite met heel wat zaken. Als schuilt het grootste probleem met de kerstversiering in een heel ander hoekje. “Het moeilijkste zijn de lichtjes. Ik moet nog bekijken welke kleuren het dit jaar worden. Ik stuur Jean-Marie dan naar de zolder met z’n gsm zodat hij foto’s kan nemen van de versiering. Dan zeg ik wat hij mee naar beneden mag nemen.”

De familie Pfaff heeft geen bijzondere vooruitzichten voor de kerstperiode en zal kerstavond zoals ieder jaar gezellig met de familie vieren. Maar kerst is niet het enige feest dat ze in december zullen vieren. “Binnenkort wordt Jean-Marie 68 jaar, maar dat gaan we iets rustiger vieren. Wij hebben allemaal onze vaccinaties gehad en Jean-Marie zelfs al zijn derde prik. Hij kan er opnieuw tegenaan.”