.
Jean-Marie Pfaff en Carmen Pfaff
zondag 1 januari 2023

Carmen Pfaff: “Daarom kreeg ik een boete”

Dat is wel heel bijzonder

Één van de meest gehoorde uitspraken tijdens het einde van het jaar is ‘Gelukkig nieuwjaar en een goede gezondheid gewenst’. Dat is ook iets wat Carmen Pfaff iedereen toewenst. Niet alleen voor zichzelf, maar voor de hele familie.

“Het is niet alleen belangrijk om zelf aan uw gezondheid te werken. Ge moet ook zien dat ge gespaard blijft van verkeersongevallen en dergelijke. Dat komt dikwijls doordat mensen zich afjagen in het verkeer. Daar doe ik niet aan mee. Mijn klok in de keuken staat altijd tien minuten voor de echte tijd. Dan moet ik me niet haasten als ik ergens moet zijn. Vaak ben ik er te vroeg. Ik rijd meestal ook traag”, lacht ze in Tv Familie.

Voor Carmen Pfaff dus nooit een snelheidsboete. Maar wel eentje omdat ze te traag was. “Ik heb eens een boete gekregen omdat ik te traag een kruispunt overstak. Waarom zou ik me haasten? Ik ben met de Jean-Marie getrouwd, met hem moet ik me al genoeg afjagen. Nee, ik doe nu alles op het gemak en dat lukt goed.”

Naast een goede gezondheid zou Carmen ook heel erg blij zijn met een energiepremie, zoals de meeste mensen ondertussen al hebben mogen ontvangen.

“Ik ben nog altijd op die van mij aan het wachten. De belastingbrief zal wel op tijd zijn. 2022 vond ik trouwens te warm. Ik had ros gras, omdat de zon zo hard heeft geschenen. Ik ga zelf nooit in de zon zitten, geef mij maar een terraske in de schaduw.”

Bio van Carmen Pfaff

Meer Over:

Carmen Pfaff