.
News Image

Carmen Pfaff al 9 weken in quarantaine

“Jean-Marie is de enige persoon die ik zie…”


Carmen Pfaff zit ondertussen al 9 weken in quarantaine. De 64-jarige mater familias van de Pfaffs behoort als longpatiënte tot de risicogroep en zit in een volledig isolement. “Jean-Marie is de enige persoon die ik zie,” onthult Carmen in Dag Allemaal.



“Het gelach en gespeel van de kleinkinderen in huis moeten missen, dat knaagt, zenne,” geeft Carmen toe. “Maar ze passeren weleens met de fiets en zwaaien dan van aan de poort.”



Dochter Kelly Pfaff maakt zich zorgen om haar moeder: “Ik zit echt in met ons mama omdat ze haar familie niet kan zien en nu meer dan ooit in isolement zit. Ze is longpatiënte en ’t is voor haar eigen gezondheid, maar toch…”



Carmen geeft toe dat ze héél voorzichtig is en binnen blijft. “Ik wil het gevaar niet opzoeken. Ik zit hier dus al meer dan negen weken in quarantaine,” aldus Carmen Pfaff die kort voor de coronacrisis nog in het ziekenhuis belandde met een borstbeenontsteking en als longpatiënt door het leven gaat sinds ze enkele jaren geleden een dubbele longontsteking opliep.