.
News Image

Carl Huybrechts verdient bij: “Goedgekeurd door Wout Bru en Peter Goossens”

Hij maakt eigen olijfolie

Het is wel een gekend fenomeen: het kweken en planten van je eigen groenten en fruit. Of misschien ga je zelfs nog een stapje verder en maak je wel zelf wijn of een ander heerlijk product. Ook heel wat BV’s zijn gezwicht voor het produceren van hun eigen producten.

Zo heeft Carl Huybrechts zich helemaal gestort op het produceren van olijfolie. Samen met zijn vrouw Anouk bezig hij een olijfgaard van negen hectare in Spanje. Daar produceren ze jaarlijks zo’n 12.000 liter olijfolie.

Om de perfecte olijfolie te produceren werken ze samen met twee olijvologen, die olijfteelt studeren aan de universiteit van Sevilla.

“Een olijfboom is zoals een getrouwde man. Als je die niet verzorgt, doet die zijn best niet. Maar als je hem genoeg eten en drinken geeft, krijg je er alles van terug”, lacht Carl in Dag Allemaal.

Carl zelf is heel enthousiast over de olijfolie en als we enkele andere bekende collega’s van Carl mogen geloven, is het een topproduct. Niemand minder dan Sandra Bekkari, Peter Goossens en Wout Bru gaven al reeds hun goedkeuring.

Bio van Carl Huybrechts

Meer Over:

Carl Huybrechts