.
Carina Clerinx
woensdag 26 juli 2023

Carina Clerinx (X-Factor): “Het smaakt naar meer”

Ze wil terug meer optreden

Carina Clerinx werd samen met haar toenmalige man Patrick in 2005 ontdekt bij ‘X-Factor’. Winnen deden ze niet, maar ze mochten wel enkele singles maken. De twee bleven niet als koppel bij elkaar en ook muzikaal kwam hun avontuur ten einde.

De zangeres is nu 61 jaar en toen ze 60 werd besloot ze dat ze alleen nog maar dingen wilde doen dien ze echt graag doet.

“Mijn m’n horecazaak Pasta Carina ben ik gestopt. Ik werk nog voor DELA-verzekeringen en geef zangles. Maar m’n passie is: zingen op het podium. Mijn vader is gestorven in 2014. Hij was m’n steun en toeverlaat. Onlangs dacht ik: ‘Pa zit hierboven en zegt: ‘Kind, ga toch terug zingen, want je kan het nog steeds”, klinkt het in Dag Allemaal.

Recent heeft Carina nog eens opgetreden en dat smaakte weer naar meer. Een comeback zou ze zeker zien zitten en ze vroeg zich af of de mensen haar nog zouden kennen.

“Het antwoord was ja. Het was geweldig. En het smaakt naar meer. Ik wil op een podium staan, liefst een zo groot mogelijk. In augustus ga ik alvast een nieuwe plaat opnemen.

Bio van Carina Clerinx

Meer Over:

Carina Clerinx