.
Candice Martens uit Blind Getrouwd
woensdag 2 augustus 2023

Candice Martens: “Dat was toch vreemd om hem te zien met een andere vrouw” 

Hij heeft een nieuwe vriendin 

Candice Martens en Marijn Lenaerts waren ooit een gelukkig koppel dat elkaar leerde kennen dankzij ‘Blind Getrouwd’. De twee bleven jammer genoeg niet samen en gingen elk hun eigen weg. Al hebben ze wel nog een mooie vriendschap.

Marijn heeft ondertussen iemand anders leren kennen en genoot ondertussen van een romantische vakantie samen. Voor Candice was de bekendmaking geen verrassing.

“Hij had het mij onlangs persoonlijk verteld. We hadden elkaar beloofd om de ander op de hoogte te houden als hij of zij een nieuw lief heeft. Meteen heeft hij ook wat foto’s bovengehaald van zijn kersverse vriendin”, vertelt Candice in Story.

Voor Candice was het in het begin even wennen om haar ex zo innig te zien met een andere vrouw. Maar ze kon het gelukkig snel een plaats geven.

“Marijn en ik zijn dan ook al bijna een jaar uit elkaar. Hij verdient dat, dat meen ik echt. Toen hij tegen mij over zijn nieuwe vriendin aan het praten was, zag ik voortdurend een grote glimlach op zijn gezicht. Hij straalt van geluk.”

Bio van Candice Martens

Meer Over:

Candice Martens