.
Marijn en Candice uit Blind Getrouwd
woensdag 31 augustus 2022

Candice en Marijn uit Blind Getrouwd 2021 gaan uit elkaar

Ook zij zijn niet langer samen.

In het najaar van 2020 werden Candice Martens en Marijn Lenaerts via het VTM-programma 'Blind Getrouwd' aan elkaar gekoppeld. De twee bleven samen en zo was dit het enige koppel dat het experiment overleefde. Helaas is het sprookje nu ook voor hen over en uit, dat laat het koppel woensdagavond via hun sociale media weten.

Het huwelijk van Candice en Marijn vond in Beveren plaats. Candice was in de wolken met haar bruidegom. “Alles samengevat is het eigenlijk een prachtige en unieke ervaring met een geweldige partner geworden”, klonk het korte tijd na haar huwelijk bij Candice. “Hopelijk once in a lifetime", ging Candice ruim een jaar geleden verder.

"Ik beloof je om er samen een boeiend verhaal van te maken, gebaseerd op vertrouwen, eerlijkheid en respect. Ik beloof je te aanvaarden zoals je bent. Laten we er samen voor gaan en beginnen aan het tweede hoofdstuk in ons leven samen", waren de woorden die Candice in haar trouwgeloften sprak.

Marijn hoopte ook de rest van zijn leven met Candice samen te kunnen blijven. "Ik wil elke dag vullen met een lach op jouw gezicht", reageerde hij bij het slot van het experiment. Maar het tweede hoofdstuk van hun huwelijksleven loopt dan toch met een scheiding af. Niets aan te doen. En zo is er geen enkel koppel meer over van de vorige editie van 'Blind Getrouwd'.