.
News Image

Campus 12 in Ketnet Musical Knock-out!

Dat gaan wat worden. 


De 6de editie van Ketnet Musical komt er aan, en het wordt een bijzondere editie: niemand minder dan Jasper, Lennart, Naomi en Nina van Campus 12 zullen dit jaar de volwassen hoofdrollen vertolken, aan de zijde van 25 nieuwe jonge talenten!



Ketnet en Studio 100 gaan dus voor een topeditie, een ideaal vervolg op de succesvolle voorgangers Kadanza, Kadanza Together, Unidamu, TEAM U.P. en Troep!



De aftrap wordt gegeven op 3 november tijdens een spetterende startshow, gepresenteerd door Zita Wauters en Giovanni Kemper. Tijdens de show leren de kijkers de 25 kinderen kennen die zullen meespelen in de musical, samen met Jasper, Lennart, Naomi en Nina van Campus 12. Zij zullen de volwassen hoofdrollen vertolken in Ketnet Musical: Knock-out.



Met de hulp van Campus 12 probeert Liam met zijn vrienden de sluiting van zijn boksclub tegen te houden. De eigenares van het pand wil dat de in haar ogen ordinaire boksclub plaats ruimt voor een balletschool, waar haar dochter Anja haar ballettalenten verder kan ontwikkelen. Slagen Liam en Anja erin hun krachten te bundelen, en zorgen ze er samen voor dat de balletschool en de boksclub broederlijk naast elkaar kunnen bestaan?



Tijdens de finaleshow op 1 december ontdekken de Ketnetters welke 4 kinderen de hoofdrollen zullen vertolken naast Campus 12.



Info & tickets: www.ketnetmusical.be

Het tweede seizoen van de populaire reeks Campus 12 is nu te zien op Ketnet!