.
Peter Van de Veire
zondag 15 mei 2022

Camille volgend jaar voor België naar Eurovisiesongfestival?

Als je haar vocale talent en haar uitstraling in acht neemt, heeft ze volgens Van de Veire alle potentie om te winnen.

Als het van Songfestival-kenner Peter Van de Veire afhangt, mag Camille volgend jaar voor Vlaanderen afzakken naar het Eurovisiesongfestival. Hij licht in Dag Allemaal toe waarom hij overtuigd is dat er een potentiële winnares in haar schuilt.

Ieder jaar wordt afwisselend een Vlaamse of een Waalse inzending afgevaardigd. In de even jaren is het aan Wallonië, in de oneven jaren aan Vlaanderen.

Dit jaar mag Jérémie Makiese van RTBF naar Turijn afreizen om deel te nemen. Peter maakt een vooruitblik naar de Vlaamse inzending van volgend jaar. “Voor mij is Camille dé gedoodverfde kandidate.”

Als je haar vocale talent en haar uitstraling in acht neemt, heeft ze volgens Van de Veire alle potentie om te winnen. “Naast haar talent is ze ook een harde werker. Vaak denken mensen dat enkel talent volstaat, maar helaas. Camille heeft dat door. Je hoort en ziet haar elke keer groeien”, zegt hij daarover.

Haar jeugdige uitstraling is ook een plus, zegt Peter. “Ze heeft alles in huis om ook het jonge publiek achter zich te scharen. Nu Eurovision een deal heeft met TikTok, ligt de weg wijd open.”

Download onze app voor Android of iOS

Bio van Peter Van de Veire en Camille