.
Camille
donderdag 18 augustus 2022

Camille vliegt letterlijk door Vlaanderen om haar nieuwe album voor te stellen

Koop hier het album mét korting.

Op donderdag 25 augustus 2022 pakt Camille uit met haar nieuwe album ’SOS’. En iedereen zal het geweten hebben. De plaat wordt namelijk door middel van een groots opgezette meet & greet in heel Vlaanderen gelanceerd. De 21-jarige popster zal op donderdag 25 en vrijdag 26 augustus 2022 de vier grootste shoppingcentra van het land bezoeken om op de foto te gaan met al haar fans. Ook heel wat hoogwaardigheidsbekleders zakken af naar de verschillende shoppingcentra. Zo zal Camille persoonlijk een exemplaar van haar album overhandigen aan Conner Rousseau in Sint-Niklaas, Jinnih Beels in Wijnegem, Meryame Kitir in Genk en burgemeester Ruth Vandenberghe in Kortrijk.

Op donderdag 25 augustus 2022 start ze om 10.00 uur in Kortrijk, daarna vliegt ze (letterlijk, want dat doet ze met een helikopter) om 13.30 uur naar Waasland Shopping Center in Sint-Niklaas en vervolgens landt ze in Wijnegem Shopping Center voor een laatste sessie om 16.30 uur. Op vrijdag 26 augustus 2022 komt Camille om 11.00 uur naar Shopping 1 in Genk.

'SOS’ is een verzameling van catchy popsongs: dansbare pop en latino-klanken, maar ook met plaats voor een ‘gevoelige snaar’. Naast haar hits ‘Vuurwerk', ‘Diamant' en ‘Geen Tranen Meer Over' staan er tien spiksplinternieuwe nummers op, waaronder de nieuwe singles ‘Kleur’, eveneens de nieuwe begingeneriek van Familie, en ‘In De Regen’.

Het gloednieuwe album ‘SOS’ van Camille komt uit op donderdag 25 augustus 2022 en is alvast te pre-orderen via onderstaande link waar je trouwens één euro korting krijgt.

Koop deze nieuwe release met korting

Bio van Camille

Meer Over:

Camille