.
Camille
vrijdag 28 januari 2022

CAMILLE trekt naar het buitenland: “Ik sluit dat zeker niet uit”

Maar ze vergeet België niet

Binnenkort wordt in Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland de allereerste Duitstalige single van CAMILLE gelanceerd. Het nummer krijgt de titel ‘Feuerwerk’ en is een Duitse vertaling van haar populaire hit ‘Vuurwerk’. Naast die single komen er ook nog een heleboel nieuwe Duitstalige nummers bij.

Naast haar Duitstalige nummers is Camille Dhont ook druk aan het werk voor een nieuw album. De nummers die daarop zullen verschijnen, zullen meteen in twee talen worden uitgebracht. De zangeres hoopt heel hard dat haar nummers ook in het buitenland zullen aanslaan. “Stel dat ik een grote hit ben in Duitsland, dan ga ik daar misschien wel deels wonen”, zegt ze in Story.

Betekent dat dat we CAMILLE in België niet meer aan het werk zullen zien? “Nee, dat zeker niet. Ik heb hier mijn vrienden, familie en fans, die kan ik niet achter mij laten.” Ze is in ieder geval heel blij dat ze haar dromen kan waarmaken. “Als kind was het mijn droom om overal ter wereld muziek te mogen maken. Ik sluit dus zeker niet uit dat ik ook nog in het Engels ga zingen.”