.
Camille
dinsdag 21 december 2021

Camille tekent platencontract in Duitsland

De weg naar Duitsland ligt open.

De 20-jarige Camille en CNR Records willen Duitsland veroveren en tekenen een platencontract bij Sony Music Germany. 'Dit is mooier dan ik dromen kon’, aldus de Westvlaamse zangeres wanneer we haar vragen hoe het voelt om gewild te zijn bij onze Oosterburen.

Niet enkel in Vlaanderen loopt het storm voor het talent van Camille Dhont. Met meer dan 40 (!) weken hitparadenotering bewees de jongste telg uit de Vlaamse showbizz dat ze ook solo kan bevestigen. Volgend jaar is ze bovendien de jongste deelnemer van Liefde voor Muziek en met een lange lijst optredens in het Vlaamse land op haar agenda belooft 2022 een bijzonder goed jaar te worden.

Tom de Meijer, Managing Director, CNR Records België: "Als platenlabel houden wij onze buurlanden steeds op de hoogte van de nieuwe releases in ons land. Maar het gebeurt de laatste jaren nog zeer zelden dat er spontaan zo enthousiast gereageerd wordt op een Vlaamse artieste. Zeker in tijden van Corona, waarin ieder land volop kiest om de lokale artiesten te ondersteunen. Iedereen bij CNR Records is dan ook bijzonder trots om als grootste onafhankelijk Vlaams platenlabel deze samenwerking met Sony Duitsland aan te kunnen gaan. We zijn ervan overtuigd dat Camille een goeie beurt gaat maken in Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland."

William Vaesen, manager Camille: 'Achter de schermen werken we volop aan nieuw repertoire voor Camille . Want dit is één kans uit de duizend om een Vlaams verhaal internationaal op de kaart te zetten. CAMILLE heeft volgens mij alles om een lang en succesvol traject af te leggen zowel hier als buiten de landsgrenzen.

Camille zelf bekijkt het nuchter: ‘Een contract in Duitsland is nog geen doorbraak hé (lacht) … Maar ik ben ondertussen Duitse lessen aan het nemen en ik repeteer nog harder dan ik al deed om helemaal klaar te zijn voor dit buitenlands avontuur. Ik voel me enorm vereerd dat Sony Duitsland mij onder hun vleugels wil nemen en zal mijn beste beentje voorzetten om iedereen trots te maken. Ganz Geil!’

De samenwerking met Sony Music Germany garandeert Camille alvast de release van drie singles én een full album in Duitsland. Wordt zonder twijfel vervolgd.

Bio van Camille

Meer Over:

Camille