.
Camille Dhont
zaterdag 16 juli 2022

Camille niet genomineerd voor Zomerhit: “Ze gunt het haar collega’s heel erg”

De single kwam net te laat

De zomer is volop bezig en het is weer reikhalzend uitkijken naar de uitreiking van de Radio 2 Zomerhittroffee op 20 augustus. Het is een mooi lijstje met genomineerden geworden, alleen breekt er volgens velen één grote naam en dat is die van zangeres Camille.

“Maar daar is een logische verklaring voor. Voor Zomerhit moet een nummer in een op voorhand vastgestelde periode zowel in de Ultratop als in de playlist bij Radio 2 staan of hebben gestaan. En ‘Geen Tranen Meer Over’ is uitgekomen net op de dag dat de nominaties waren toegekend”, legt haar manager William Vaesen uit in Tv Familie.

Dat is bijzonder jammer voor Camille Dhont, want ze zou een geduchte concurrent zijn geweest voor de andere genomineerden.

“Het is wat het is. Maar we zullen ons best doen om er volgend jaar wel bij te zijn. Camille gunt het haar genomineerde collega’s ook enorm. En de appreciatie is wederzijds.”

Dat de zangeres een rolmodel is voor velen dat uit zich nu ook in een eigen modecollectie bij JBC. Iets waar het hele team van Camille trots op is. “Camille levert de inspiratie voor de ontwerpen aan en heeft veel inspraak in de verdere verloop. De ontwerpen zullen dus heel dicht aanleunen bij wie ze is.”

Bio van Camille

Meer Over:

Camille