.
Camille Dhont
dinsdag 13 september 2022

Camille legt uit: “Ik ben daar niet mee bezig”

Ze greep naast een nominatie

Het tweede album van Camille Dhont is nog niet zo lang uit, maar het lijkt nu wel al alsof iedereen de nummers van voor tot vanachter kan meezingen. De zangeres is waanzinnig populair en zorgde deze zomer meermaals voor volgelopen pleinen en afgesloten parken wanneer ze er moest optreden.

Maar ondanks die gigantische populariteit was ze dit jaar niet genomineerd voor Zomerhit. Ze bracht haar nummer ‘Geen Tranen Meer Over’ een week te laat uit. Een vreemde keuze volgens velen.

“Hoe dat komt, dat moet je aan mijn manager vragen, ik ben daar niet mee bezig. Maar ja, in deze drukke zomer kwam het wel goed uit dat ik me niet ook nog eens druk moest maken over een wedstrijd en gewoon voor mijn collega’s kon supporten. Ik ben supertrots op Margriet, da’s een topvrouw!”, klinkt het enthousiast uit de mond van Camille in Dag Allemaal.

Of ze er volgend jaar bij zal zijn, dat valt nog even af te wachten. Een wedstrijd winnen is immer niet Camille haar bedoeling.

“Het is een eer om genomineerd te zijn, maar ik maak muziek voor mezelf en de fans, niet voor een wedstrijd. Een nummer moet recht uit mijn hart komen.”

Download onze app voor Android of iOS

Bio van Camille

Meer Over:

Camille