.
Camille
zondag 27 november 2022

Camille is verliefd: “Het was snel duidelijk voor ons”

Ze is samen met haar tourmanager

Camille had onlangs groot nieuws aan te kondigen. Na uitverkochte Lotto Arena’s, een goed verkopende theatertour en cd en een docureeks op VTM kan Camille het nu ook van de daken schreeuwen dat ze opnieuw verliefd is.

De gelukkige is niemand minder dan Dino Verhelst, haar tourmanager. Het gonsde deze zomer al van de geruchten, maar nu is het dus ook bevestigd.

“Ik leerde Dino vorig jaar kennen via gemeenschappelijke vrienden en afgelopen voorjaar vroeg ik hem of hij misschien zin had om mij te begeleiden bij mijn optredens. We leerden elkaar beter kennen en op een gegeven moment was het voor ons alle twee duidelijk dat er ‘meer dan sympathie’ was”, vertelt Camille in Story.

De voorbije zomer zijn de twee dus heel vaak samen op pad geweest, maar stond alles vooral in het teken van Camille haar carrière en niet hun relatie.

Daar brachten de twee na de concerten in de Lotto Arena verandering in. De twee trokken naar Parijs voor wat qualitytime en wat rust. “Ik ben verliefd en iedereen mag het weten”, aldus Camille.

Download onze app voor Android of iOS

Bio van Camille

Meer Over:

Camille