.
Camille
zondag 4 december 2022

Camille is samen met haar tourmanager: en hier kan je hem van kennen

Hij kwam zelf ook al op tv

Camille is verliefd! Afgelopen zomer, wanneer ze het bijzonder druk had, werd ze altijd bijgestaan door haar tourmanager Dino. Dino bleef niet lang enkel en alleen haar tourmanager, maar hij werd niet veel later ook Camilles grote liefde.

Voor de VTM-kijkers is Dino geen nobele onbekende. Hij nam tien jaar geleden al eens deel aan ‘Junior Masterchef’. Een programma dat hij ook wist te winnen. Hij maakte tarbot met cannelloni van selder klaar en wist daarmee onder andere Wout Bru te overtuigen.

Een carrière in de horeca leek voor Dino dan ook vanzelfsprekend. Hij volgde na zijn deelname aan ‘Junior Masterchef’ nog een opleiding in hotelschool Ter Duinen in Koksijde en mocht stage lopen bij onder andere het team rond de Julia-bieren.

Maar nu heeft hij duidelijk even voor een andere carrière gekozen en richt hij zich nu vooral op het werk achter de schermen in de showbizz.

Camille en Dino zijn allebei echte ondernemers. Ze zijn erg carrièregericht en passen liever voor een wild uitgaansleven. “Ik ben letterlijk elke dag aan het werk. Je moet het ijzer smeden als het heet is. Op mijn 50ste ga ik geen 120 shows meer kunnen spelen in de zomer”, klonk het nog bij Camille.

Download onze app voor Android of iOS

Bio van Camille en Wout Bru