.
Camille
woensdag 12 oktober 2022

Camille is een bezige bij: “Ik ben altijd met mijn werk bezig”

Ze vindt moeilijk afleiding

Als jonge zangeres krijgt Camille Dhont heel wat kansen aangeboden. Maar net doordat ze nog zo jong is, kan Camille ook nog heel wat (bij) leren. Zo zijn er nog heel wat muren waar ze tegenaan botst.

“Ik moet echt iets minder perfectionistisch zijn. Niet dat ik zo’n enorme controlefreak ben, maar het is iets in mijn eigen hoofd. Ik moet minder streng zijn voor mezelf”, geeft ze toe in Gazet van Antwerpen.

De voorbije zomer was voor Camille ontzettend druk en er was maar weinig tijd voor wat ontspanning. Al is het wel nodig geweest om af en toe de rem op te zetten.

“Ik ben eigenlijk altijd bezig met mijn werk. Als ik een keertje ontspan, krijg ik toch weer een idee voor een nieuwe song, of teken ik een make-uplook voor de concerten in de Lotto Arena. De enige manier waarop ik mijn hoofd op totaal iets anders kan krijgen, is door films of series te kijken. Daar verdwijn ik dan compleet in.”

Jammer genoeg voor Camille heeft ze de laatste maanden erg weinig tijd gehad voor haar vriendinnen. Al heeft ze veel geluk dat ze haar het succes gunnen. “Het is best moeilijk om vriendschappen te onderhouden als je je vrienden vier maanden niet ziet. Gelukkig beschouw ik het team rond mij ook als mijn vrienden.”

Download onze app voor Android of iOS

Bio van Camille

Meer Over:

Camille