.
Camille
dinsdag 4 oktober 2022

Camille: “Ik vind het zot als fans dat doen”

Dat vindt ze geweldig leuk

Het kan bijna niet anders of iedereen heeft deze zomer Camille Dhont wel eens live aan het werk gezien. Met meer dan 100 optredens op de teller moet zij wel de drukste agenda hebben gehad van eender welke artiest.

Ze heeft dus heel wat fans mogen begroeten en is deze zomer dan ook rotverwend geweest door haar fans. Niet alleen met veel liefde, maar ook met leuke cadeaus.

“Ik vind het altijd zot als fans make-up voor mij kopen. Zij hoeven toch geen geld te stoppen in een cadeau voor mij? Wat ik heel leuk vind, zijn die borden in het publiek met een boodschap op voor mij. Dat vind ik de max. mijn fans zijn echt heel creatief. Heel cool”, lacht Camille in Gazet van Antwerpen.

De nummers die Camille brengt op het podium zijn niet zomaar wat geschreven nummers zonder een mooie of leuke boodschap. Ze geven heel wat van haar fans moed en kracht en bieden in moeilijke tijden ook veel troost.

“Mocht ik iets aan de wereld kunnen veranderen, dan zou ik willen dat er voor iedereen altijd iemand is. Er zijn veel mensen die zich verdrietig of alleen voelen en dan misschien dingen doen waar ze spijt van krijgen. Ik wou dat er voor iedereen een persoon was die altijd positief was.”