.
Camille
donderdag 8 februari 2024

Camille: “Ik vind het belangrijk dat zij hun mening kunnen geven” 

Naar de rest luistert ze niet 

Kritiek geven is makkelijk, zeker wanneer je achter je computerscherm zit en niemand je ziet. Maar kritiek kan ook handig zijn, zeker als het opbouwende kritiek is. Ook Camille krijgt regelmatig kritiek, maar ze luistert enkel naar de kritische mening van haar dierbaren.

“Mijn ouders, mijn vriend Dino, mijn manager William…. Kortom: mijn dichte kring. Ik vind het belangrijk dat zij hun mening durven geven. Maar eigenlijk is het vooral belangrijk dat ik het zelf oké vind. En vooral: wanneer ik wéét dat ik voor iets mijn uiterste best heb gedaan, kan ik alleen maar tevreden zijn. Maar weet je wat het is? Veel mensen beseffen gewoon niet hoeveel tijd en energie je in zo'n carrière moet steken. Als ze mij dan op een podium zien staan, denken ze: 'Oh, dat wil ik ook.' Maar ze vergeten dan welke weg ik al heb afgelegd”, reageert ze in Tv Familie.

Camille heeft al hard gewerkt om te staan waar ze nu staat en ook voor de telenovelle ‘Milo’ waarin ze de hoofdrol speelt.

“Daarom vind ik het zo leuk om die hele opbouw te laten zien in 'Milo', dat het soms een verhaal is van vallen en opstaan. Dat je er intens mee bezig moet zijn als je iets wil bereiken.”