.
Camille
vrijdag 23 september 2022

Camille: “Ik vind die getuigenissen erg interessant”

Ze probeert er zich voor te behoeden

Het succes is zangeres Camille Dhont nog altijd niet naar het hoofd gestegen en ze blijft nog altijd stevig met de voetjes op de grond. Ze had deze zomer meer dan 60 optredens af te werken en dat deed ze keer op keer met het grootste enthousiasme.

Maar zoveel optredens, dat vraag natuurlijk ook om voorzichtigheid. Camille moest zich de voorbije maanden goed verzorgen om er dag na dag te staan voor haar fans.

“Er zijn veel mensen rondom mij die zeggen: ‘Pas op!’. Maar zolang ik wat ik doe ervaar als leuk, denk ik: waarvoor moet ik oppassen? Ik heb de zomer overleefd. Dat zijn meer dan honderd optredens. Zolang het nog steeds mijn passie is, en ik het graag doe, kan er toch geen probleem zijn.”

Toch zijn er collega’s van Camille, zoals Max Colombie en Selah Sue die het de voorbije jaren moeilijk hebben gehad en in een depressie zijn terecht gekomen.

“Ik lees die getuigenissen wel allemaal, omdat ik het heel interessant vind. Als je introvert bent, en nood hebt aan veel rust, dan kan ik begrijpen dat er in dit vak momenten kunnen zijn dat je je niet meer goed voelt in je vel. Ik ben zelf ook eerder introvert, maar iedereen is anders en ervaart de dingen anders.”

Download onze app voor Android of iOS

Bio van Camille

Meer Over:

Camille