.
Camille Dhont
dinsdag 27 september 2022

Camille had 100 optredens: “Ik wacht tot ik mijn droomhuis kan kopen”

Ze probeert flink te sparen

Meer dan 100 optredens, zoveel moest Camille er deze zomer doen. Dat is heel veel en veel tijd voor vrije tijd en ontspanning was er voor de zangeres niet. Gelukkig woont ze nog bij haar ouders, die veel voor haar doen.

“Als ik alleen zou wonen, ik weet niet hoe ik dat zou moeten doen. Zelf de was moeten doen en voor mezelf moeten koken? Dan zou ik niet meer slapen. Ik heb nu al amper tijd om alles te doen”, bekent ze in Gazet van Antwerpen.

Maar dat houdt Camille niet tegen om nu volop te sparen om later een eigen huis te kunnen kopen. Al zit er geen haast achter.

“Ik wacht tot ik echt mijn droomhuis kan betalen. Maar ik heb geen idee hoever ik al zit. Mijn mama doet de financiën. Ik ben heel blij dat ik dat niet hoef te doen, want ik ken daar niks van.”

Ze mag dan nu wel mooi haar boterham verdienen, ooit heeft ze toch een eerste loon mogen ontvangen. En ze weet nog goed waar ze toen geld aan heeft uitgegeven. “Ik ben beginnen werken toen ik zestien was met ‘#LikeMe’. Dus ik vermoed make up. Of kleren. Of schoenen. Dat zijn de dingen die ik leuk vind en waar ik mee bezig ben.”

Bio van Camille

Meer Over:

Camille