.
Camille Dhont
woensdag 15 februari 2023

Camille gaat verhuizen: “Het is gewoon geweldig”

Ze speelt mee in de nieuwe telenovelle

Binnenkort starten de opnames van de nieuwe telenovelle van VTM waarin zangeres Camille Dhont de hoofdrol zal spelen. De opnames vinden plaats in Boortmeerbeek. Vanuit Wevelgem zou dat elke dag een stevige eind rijden zijn en dus besluit Camille om te verhuizen.

Daarmee laat ze mama Isabelle, papa Frédéric en huiskat Moustache achter in het ouderlijke huis. En dat is voor de zangeres geen evidente keuze, schrijft Dag Allemaal.

De telenovelle wordt de opvolger van ‘Lisa’ en de opnames starten begin mei al. De hoogste tijd dus voor Camille om het heft in handen te nemen.

“Het wordt een telenovelle met heel veel muziek. De combinatie van zingen, dansen en acteren: zo is het sprookje voor mij zo’n drie jaar geleden begonnen. Dat ik de drie dingen die ik het liefste doe na ‘#LikeMe’ opnieuw mag combineren in een nieuw sprookjesverhaal is gewoon geweldig.”

Het opnemen van een telenovelle is geen eenvoudige job, dat weet ook collega actrice Tinne Oltmans die de hoofdrol speelt in ‘Lisa’. Camille verhuist dus heel snel al. Maar eenzaam zal ze zich niet moeten voelen. Haar vriendje Dino zal er immers ook vaak zijn om haar gezelschap te houden.