.
Camille
woensdag 20 september 2023

Camille: “Gaat het niet allemaal te snel?”

Ze heeft het erg druk

De voorbije jaren zijn voor Camille bijzonder druk geweest. Ze had tientallen solo-optredens, stond heel vaak met Regi op het podium, maakte nieuwe albums en acteert nu ook in haar eigen telenovelle.

Heel wat mensen vinden dat het misschien wel te druk wordt voor de jonge zangeres en dat ze vooral moet uitkijken dat ze het allemaal kan blijven volhouden.

“De combinatie van optreden en de opnames van de telenovelle waren inderdaad pittig. Ik had het wat onderschat. Toch heb ik nooit het gevoel dat ik geleefd word. Zingen en acteren is mijn passie. Mocht dat niet het geval zijn, dan zou ik dat niet kunnen volhouden”, zegt Camille in Story.

Veel vakantie heeft Camille deze zomer ook niet kunnen nemen, maar ze is wel voor twee dagen naar Disneyland Parijs gegaan. En de zangeres heeft ook 4 dagen Spanje achter de rug.

“Al was ik daar ook bezig met mijn socials en de promo voor het album. Maar ik vind dat niet erg. Ik heb graag van alles omhanden. Mensen vragen me soms: gaat het niet allemaal wat snel? Maar nee, ik hou niet van rustig aandoen. Mijn motto blijft: stilstaan is een no-go.”

Bio van Camille

Meer Over:

Camille