.
Camille
zaterdag 1 oktober 2022

Camille: “Er is altijd wel iemand die het gefilmd heeft”

Ze ontsnapt er niet aan

Je eerste loon, het is altijd leuk om te krijgen. Maar ook leuk om uit te geven. Toen Camille Dhont 16 jaar was, ging ze aan de slag bij ‘#LikeMe’ en kreeg ze na een tijdje haar eerste loon. Een loon dat ze uitgaf aan kleren, schoenen en make-up.

Maar het geld zomaar aan nutteloze prullen uitgeven, dat zal de zangeres niet snel doen. Zij spaart liever iets langer voor iets duurdere spullen.

“Maar je zal wel 50 paar sneakers in mijn kastvinden. Ik heb die ook eenmaal nodig voor mijn optredens. Mijn geld gaat vaak op aan kleren, make-up of schoenen voor op het podium”, geeft ze toe in Gazet van Antwerpen.

Deze zomer had Camille meer dan 100 optredens, en die zullen zonder twijfel niet alle 100 vlekkeloos zijn verlopen. Maar wat nu echt het gênantste was, daar kan Camille moeilijk op antwoorden.

“Uitglijden, of een wesp waarvoor ik krijs en hard wegloop. Ik heb ok al eens een vlieg in mijn keel gekregen, midden in een nummer. En altijd heeft er wel iemand dat gefilmd en staat het op TikTok. Maar dat is niet erg. Zo zien mijn fans dat ik ook maar een mens ben.”

Bio van Camille

Meer Over:

Camille