.
Camille Dhondt in #LikeMe
woensdag 2 september 2020

Camille Dhont werkt aan haar eerste soloalbum

Keileuk, maar ook heel spannend en eng...


Camille Dhont is enorm populair dankzij haar rol in de Ketnet-serie #LikeMe, maar de 19-jarige Camille tekende onlangs ook haar eerste platencontract. Haar debuutalbum moet in het voorjaar van 2021 in de winkelrekken liggen.

“We zijn volop nummers aan het schrijven, allemaal Nederlandstalige pop,” onthult Camille Dhont in Story. “Keileuk, maar ook heel spannend en eng. Soms vraag ik me af waar ik in godsnaam aan begonnen ben. Zeker omdat ik wil meeschrijven aan elk liedje zodat het heel persoonlijk is,” vertelt de zingende actrice in het weekblad.

“Er moet ook één emotioneel nummer op de plaat staan, zodat de mensen beseffen dat ik ook tegenslagen meemaak”, licht Camille al een tipje van de sluier op. “Ik heb het bijvoorbeeld erg moeilijk als er iets gebeurt met iemand in mijn familie”, verduidelijkt de zangeres.

“Mijn oma is bijvoorbeeld dement en ik vind het heel heftig om te merken dat ze mij niet meer herkent. Die aftakeling vanop de eerste rij meemaken…” vertelt een emotionele Camille Dhont in Story.

Bio van #LikeMe en Camille Dhont

Meer Over:

#LikeMe Camille Dhont