.
Camille
dinsdag 5 september 2023

Camille: “Als je het daarom doet, gaat het niet lukken” 

Ze doet het gewoon heel graag 

Merchandise, Sportpaleis, een telenovelle, een nieuw album, een kledinglijn en ga zo maar door. Het succes van Camille is bijna ongezien in Vlaanderen. Heel wat mensen vinden dat Camille eerder een product is dan echt een artiest. Maar daar is ze het niet mee eens.

“Een product ben je in mijn ogen pas als je niet leuk vindt wat je doet, als je geleefd worden, en da’s bij mij niet het geval. Ik zou dit leven anders niet volhouden hoor. Ik sta oprecht achter alles wat ik doe. Ik ben superblij dat ik een eigen strip en kledingcollectie heb, dat ik op boekentassen en brooddozen sta. Maar die merchandise zou niet bestaan als mensen dat niet kopen”, legt ze uit in Dag Allemaal.

Ze heeft ook een eigen telenovelle die ergens in 2024 op televisie te zien zal zijn. Heel leuk om te doen, maar het heeft ook een serieus nadeel.

“Elke dag om kwart voor 6 uit bed, soms zelfs 5 uur. Zo vroeg hadik niet verwacht, maar het is wat het is. Ik heb het een klein beetje onderschat. Ik moet heel veel tekst leren, en onlangs had ik een dag met 23 scènes, normaal draai je er acht of zo.”

Camille moet een stevig tempo aanhouden en dat gaat voorlopig nog zo’n anderhalf jaar door. “Maar ik vind het leuk om te doen. Als je enkel dit wilt doen, omdat je beroemd wilt zijn, think again. Dan gaat het niet lukken.”

Bio van Camille

Meer Over:

Camille