.
News Image

Callboys wint De Vlaamse Televisie Sterren

Wie waren de andere prijsbeesten?


Zaterdagavond werden in Oostende de Vlaamse Televisie Sterren uitgereikt. Het was ondertussen al de tiende editie van deze awardshow die ook dit jaar weer niet op tv kwam. Enkele tientallen bekende tv-makers kwamen naar het evenement in het Kursaal van Oostende maar van een overrompeling was geen sprake. Dat had ongetwijfeld te maken met het feit dat de ticketverkoop vrij laat is gestart.



Eva Van der Gucht en Bart Hollanders zijn de beste actrice en acteur van 2016. Topdokters won meer dan terecht de award voor rest reportage-programma. Otto-Jan Ham ging met de award van beste presentator naar huis, bij de vrouwen ging Danira Boukhriss met die award aan de haal.De award voor beste drama was voor Professor TT, Wat Als? Won die van beste humor en comedy. Liefde Voor Muziek kreeg de award voor beste entertainmentprogramma op locatie, beste entertainmentprogramma in de studio ging naar The Voice Van Vlaanderen. Tot slot was er nog de Telenet Publieksprijs en die ging naar Callboys.



We kunnen alleen maar hopen dat de organisatoren snel de knoop doorhakken over de elfde editie zodat de zaal volgend jaar wel vol zit want laat duidelijk zijn: Vlaanderen verdient een awardshow als de Vlaamse Televisie Sterren. Hoog tijd ook dat VIER, VTM en Eén de show terug op tv brengen, eventueel in een korte versie.


Bio van Eva van der Gucht en Bart Hollanders