.
Delphine Boël en Sander Bos
zaterdag 14 mei 2022

BV-kapper Jochen Vanhoudt: “Ze heeft groot gelijk”

Hij ontmoette haar bij de MIA's

Eind april vond de uitreiking van de MIA’s plaats. Tientallen awards werden uitgereikt door de crème de la crème van bekend Vlaanderen. Onder hen ook prinses Delphine Boël. Zij schitterde op het podium en dat had ze allemaal te danken aan BV-kapper Jochen Vanhoudt, die haar kapsel onder handen mocht nemen.

Op het podium werd nog maar eens bewezen hoe populair en geliefd de prinses is. Maar ze is en blijft nog altijd een prinses. Maar zenuwachtig was Jochen niet om het haar van Delphine onder handen te nemen.

“Gek genoeg. Maar wellicht komt dat omdat prinses Delphine in ‘Dancing with the Stars’ ontzettend cool overkwam. Ik had trouwens heel hard gehoopt dat ik ook het haar van Angèle zou mogen doen, maar zij had haar eigen kapper bij. Wel jammer”, lacht Jochen in Tv Familie.

Jochen is in ieder geval erg enthousiast over Delphine en heeft alleen maar lovende woorden over voor de prinses. “Ze is zo’n toffe dame. Ik vertelde de prinses dat ik de kapper ben van één van haar klanten. Een fan van haar kunst, bedoelde ik. En dat brak meteen het ijs. Het was er gezellig.”

Jochen moet toegeven dat hij een ander beeld voor ogen had van de prinses en dat hij zich stevig heeft vergist. En daar had haar strijd om erkenning veel mee te maken. “Maar ondertussen kan ik zeggen dat ze groot gelijk had. Het is niet omdat haar vader in het verleden die fout heeft gemaakt, dat zij daar nu slachtoffer van moet zijn.”

Download onze app voor iOS of Android