.
News Image

Buitengewone bengeltjes verbazen in Little Big Shots

Hartverwarmende show met Nathalie Meskens.
Een 6-jarige kickboksster, een piepjonge flamencodanseres, een 4-jarig jongetje met een indrukwekkende kennis van auto’s, een junior pianovirtuoos of een voetballer van 10 die als de beste jongleert? Deze en vele andere buitengewone bengels verbazen in Little Big Shots. Ze zijn piepjong, maar laten Vlaanderen nu al kennismaken met hun uitzonderlijk talent. In hun eentje zorgen deze 4 tot 12-jarigen vanaf 9 september 6 weken lang voor uniek feel-goodentertainment op vrijdagavond.

Hoewel kinderen centraal staan, is Little Big Shots geen kinderprogramma. Wel een unieke show waarin de kleine performers alle harten stelen en host Nathalie Meskens van haar sokken wordt geblazen door de straffe toeren van het jonge volkje. Uitzonderlijk danstalent of een creatief kledingontwerpstertje, alles krijgt een podium in Little Big Shots. Eender welke discipline, hoe groot, klein of spectaculair ook: de kinderen weten jong en oud te raken met hun oprecht enthousiasme.

Little Big Shots kent dan ook geen winnaars of verliezers. Er is geen wedstrijd, geen liveshows en ook juryleden blijven thuis. De show laat kinderen schitteren en bezorgt hen een uniek moment. Zowel kleine koters uit Vlaanderen als het grappigste of strafste talent van – soms héél ver – over de landsgrenzen krijgen een podium in Little Big Shots. Naast de meer dan 50 Vlaamse kinderen laat Nathalie zich verrassen door 8 internationale talentjes uit Japan, Amerika, Oekraïne, GrootBrittannië, Nederland en Mexico.

Little Big Shots is de Vlaamse versie van het Amerikaanse succesformat van Ellen DeGeneres. De populaire Amerikaanse comédienne bedacht de show rond getalenteerde kinderen, maar vroeg wegens tijdsgebrek komiek Steve Harvey als gastheer van de kids. Een taak die Nathalie Meskens – zelf een multitalent – met plezier op zich neemt in de Vlaamse versie, de eerste show buiten de Verenigde Staten.

In Little Big Shots probeert Nathalie - toch niet op haar mondje gevallen - zich niet te laten overklassen door de mondige bengels die allemaal iets heel speciaals kunnen. Al is de kans groot dat ook zij van haar sokken wordt geblazen. Soms nóg straffer dan de acts zijn de babbels tussen Nathalie en de kinderen. Zij leert de jonge vedetten voor het eerst kennen op het podium en dolt met hen in de grote Little Big Shots-zetel. Al snel blijkt dat de kinderen alvast enkele talenten met elkaar gemeen hebben: hun mondigheid en ontwapenend enthousiasme.

“Wie denkt dat ík niet op mijn mondje ben gevallen, moet maar eens kennismaken met de Little Big Shots uit de show. Ongelofelijk wat zij allemaal te vertellen hadden. Zelf ontmoette ik de jonge talentjes ook pas voor het eerst op het podium. Om dan met open mond achter te blijven van verbazing. Ontroering, een schaterlach of buitengewone verbazing: het passeert allemaal de revue in Little Big Shots. Het is een pure feel-goodshow waarbij iedereen sowieso de beste is in de act die hij of zij brengt. Dat de kinderen een eigen willetje hebben, maakt het zo schoon en spannend.” – Nathalie Meskens.

Little Big Shots, vanaf vrijdag 9 september om 20.35 op VTM.

Bio van Nathalie Meskens

Meer Over:

Nathalie Meskens