.
News Image

Bryan Adams komt naar Capitole

Bryan Adamsd akoestisch in Gent.

Bryan Adams, de rocker die elk hart probleemloos verovert, breit een vervolg aan zijn akoestische "The Bare Bones Tour" en houdt halt in Capitole Gent!
Met zijn uiterst herkenbare stem en slechts gewapend met zijn akoestische gitaar en een pianist aan zijn zijde, presenteert Bryan Adams je zijn uitgebreide oeuvre in intieme setting. Al meer dan dertig jaar zorgt de Canadees voor onberispelijk mooie nummers die als soundtrack dienen voor allerlei liefdesbelevenissen. 'The Bare Bones Tour' blijft ook na de release van zijn elfde album 'Bare Bones' een succesverhaal in elke stad waar de zanger passeert. Deze concertreeks pookt het vuur van de beginjaren weer aan en gaat terug naar de pure essentie van de muziek.
Bryan Adams staat mee aan de wieg van de muziekgeschiedenis met onvergetelijke hits als 'Summer Of 69', '(Everything I Do) I Do It For You', 'Run To You' , 'Heaven', 'Can't Stop This Things We Started' en 'Cuts Like a Knife'. Hij blijft een van de meest gewaardeerde singer-songwriters, getuige de talrijke prijzen (een Grammy en 5 Golden Globes) die hij al mocht ontvangen. Hij heeft alles reeds gezien en meegemaakt, verkocht meer dan 65 miljoen platen en tourde over de hele wereld. Toch weet hij steeds de passie voor zijn muziek te behouden en door te geven aan zijn publiek. Mis deze intieme avond in Capitole Gent met een van de beste zangers/componisten van zijn generatie niet!
Op 1 augustus in Capitole Gent. De voorverkoop start op vrijdag 25 april om 12 uur.

Tickets: € 58 / 78 / 88 (Golden Circle)
Prijzen zijn inclusief servicekosten.
verkoop: vanaf 25 april om 12:00 via:
. www.sherpa.be
. 070 25 20 20 (max. 0,30 EUR/min)