.
News Image

Bryan Adams geeft openluchtconcert in Middelkerke

Op 11 augustus staat Bryan Adams in Middelkerke.
Op 11 augustus 2017 zal Bryan Adams één zomerse avond lang de Belgische kust doen opleven. Zijn concert te Middelkerke maakt deel uit van de 'Get Up tour’, waarin hij naast zijn grootste classics ook enkele rockers en ballades uit zijn dertiende solo-plaat ('Get Up’) zal brengen.
Voor 'Get Up’ werkte Adams samen met levende legende Jeff Lynne (drijvende kracht achter ELO, Traveling Wilburys en producer van tal van klassiekers). Samen leverden ze een plaat af die qua intensiteit niet moet onderdoen voor 'Reckless’, zijn meest succesvolle plaat.
Al op zijn eerste passage in België (10 april 1985 in het 'voorprogramma’ van Tina Turner) veroverde de Canadese rocker de harten van Vlaanderen. Het begin van een intense relatie, die sindsdien op tal van legendarische concertavonden bevestigd werd.

Adams verkocht ruim 100 miljoen albums en is daarmee één van de bestverkopende artiesten die de wereld rijk is. Met hits als Summer Of 69, Run To You, Heaven, (Everything I Do) I Do It For You, Please Forgive Me, Cuts Like A Knife en It’s Only Love” zal hij zijn fans in Middelkerke gegarandeerd in extase brengen.
Want of je nu 7 of 77 bent, uiteindelijk willen alle kids maar één ding: rocken! De voorverkoop van dit uniek concert - en perfect begin van een verlengd weekend aan de kust - gaat op vrijdag 17 februari 2017 om 10u van start via concertatthebeach.be.