.
Britt Van Marsenille
donderdag 6 juni 2024

Britt Van Marsenille: “Ik ben veel meer op mezelf” 

Helemaal anders dan hij 

Britt Van Marsenille heeft onlangs alle socialemedia-apps van haar telefoon verwijderd. Ze werd stapelgek van het nutteloze scrollen en het was genoeg geweest. Maar ze heeft ook veel te danken aan sociale media.

“Dankzij Instagram heb ik mijn man leren kennen. Hij had me een berichtje gestuurd: we bleken veel gemeenschappelijke vrienden te hebben, en zijn profielfoto was ook niet mis. Toen ik hem voor het eerst in het echt zag, wist ik vrijwel onmiddellijk: amai, daar staat de man van mijn leven”, glundert Britt in Humo.

Britt en Frederik hebben veel met elkaar gemeen en net dat zorgt ervoor dat het zo goed klikt tussen hen.

“Frederik is een echte mensenmens: hij houdt van feestjes en festivals, zijn deur staat altijd open voor iedereen... Ik ben veel meer op mezelf. Onze zoon opvoeden en het huishouden regelen doen we samen, maar voor de rest zijn we niet de hele tijd aan elkaar vastgeklonken. Wil ik een weekje naar Spanje? Geen probleem. Wil hij met vrienden gaan snowboarden? Ga maar, geniet ervan! Dát is wat ons bindt, denk ik: we willen allebei in de eerste plaats dat de ander gelukkig is.”

Bio van Britt Van Marsenille