.
News Image

Brit Floyd komt naar Oostende

The World's Greatest Pink Floyd Show komt naar Kursaal Oostende.


Brit Floyd is een verzameling van de beste Pink Floyd tribute-muzikanten ter wereld, onder leiding van musical director Damian Darlington. Ze trekken de planeet rond met shows die zowel muzikaal als visueel van zeer hoog niveau zijn en worden gelauwerd door publiek en critici. Keer op keer brengt het gezelschap een groots en spectaculair eerbetoon aan Pink Floyd, met een doorgedreven perfectie. Elke nuance van elk Floydiaans moment wordt muzikaal en visueel nauwgezet gekopieerd, waardoor Pink Floyd's vele meesterwerken helemaal tot leven komen.



Volgend op het gigantische succes van hun tournee in 2015, met 146 concerten over de hele wereld, trekt Brit Floyd - The World’s Greatest Pink Floyd Show weer op pad. Met hun splinternieuwe productie ‘Space and Time CONTINUUM’, die de meest ambitieuze en beste Brit Floyd-show tot nu toe belooft te zijn. Verwacht je aan een indrukwekkende lichtshow, state-of-the-art video design en alle favoriete momenten uit 'The Dark Side of the Moon', 'Wish You Were Here', 'Animals', 'The Wall' en 'The Division Bell'...



Op zaterdag 29 oktober houdt de nieuwe tournee halt in het Kursaal Oostende. Tickets voor dat concert zijn beschikbaar vanaf maandag 29 februari om 10 uur via www.proximusgoformusic.be. Er op tijd bij zijn is de boodschap, want hun vorige Belgische passages waren steevast tot de nok uitverkocht!


Bio van Brit Floyd en Pink Floyd

Meer Over:

Brit Floyd Pink Floyd