.
Brik Van Dyck
maandag 17 april 2023

Brik Van Dyck: “Zijn verhaal is nog niet afgelopen” 

Wie weet komt hij nog terug 

Brik Van Dyck zagen we recent nog aan het werk in ‘Familie’ als Eddy, een vriend van Benny. Zijn rol is ondertussen uitgespeeld en hij wordt niet meer op de set van ‘Familie’ verwacht?

Maar aan werk geen gebrek voor Brik. Hij staat vaak in het theater met Sven De Ridder in de verschillende stukken van de Sven De Ridder Company.

“Daar heb ik wel mijn handen mee vol. Maar ‘Familie’ was voor mij een welgekomen afwisseling, en ik kwam daar terecht in een zeer toffe sfeer. Wat zeker niet op alle tv-sets zo is, hoor. Bovendien zou een comeback in ‘Familie’ niet compleet uit de lucht komen vallen”, zegt Brik geheimzinnig in Tv Familie.

Zijn personage Eddy is niet dood, dus een terugkeer is nooit uitgesloten. Voorlopig zijn daar geen plannen voor, maar het zou zomaar eens kunnen dat Brik toch nog terug wordt verwacht op de set.

“Zijn verhaal is nog niet afgelopen. Hij vindt dat hij onheus werd behandeld en dat alles op een misverstand rust. Hij zou dus over een tijdje verhaal kunnen komen halen bij Benny of een rekening vereffenen. Of misschien heeft hij dan een cursus beleefdheid en goeie manieren gevolgd en is hij geen bullebak meer? In een soap kan alles.”

Bio van Brik Van Dijck

Meer Over:

Brik Van Dijck Familie