.
Brigitta Callens
dinsdag 9 januari 2024

“Brigitta Callens is een junkie”

Ze maken zich zorgen

We weten niet meer zo goed wat te geloven wanneer het gaat om Brigitta Callens. Als we omstaanders mogen geloven gaat het niet zo goed met de gewezen Miss, terwijl ze zelf heel graag wil laten uitschijnen dat alles wel goed met haar gaat.

Brigitta reageert in Dag Allemaal over hoe het met haar gaat, maar ze vertelt ook over hoe diep ze heeft gezeten.

“Ik heb mijn kracht en energie teruggevonden. Ik heb heel diep gezeten en kreeg heel wat te verwerken. Voor mij primeert nu het geluk en de rust van mijn familie.”

Haar interview in Het Laatste Nieuws deed heel wat van haar vrienden en familie schrikken. Want zij kennen Brigitta als iemand die verslaafd is aan pillen en haar ondergang tegemoet sukkelt.

Brigitta verdween ook heel wat jaren uit de schijnwerpers. Als ze al eens in het nieuws kwam, dan was het omdat ze betrapt werd op een winkeldiefstal of omdat ze ten val was gekomen.

“Brigitta is een junkie. Die zich tegoed doet aan verdovende middelen. In hoeveelheden die voor anderen misschien al lang fatale gevolgen hadden gehad. Ze kruipt telkens door het oog van de naald.' De rode draad in de reacties is dat haar naasten bang zijn: 'Vroeg of laat loopt het voor haar écht fataal af”, klinkt het bij omstaanders.

Bio van Brigitta Callens

Meer Over:

Brigitta Callens